Logo gemeentenieuwsonline.nl

De Kapperie: Kapsalon & Haarwerken

  Zakelijk

ELDEN/ARNHEM - De Kapperie is al 29 jaar in Elden gevestigd. Het is nu alweer twee jaar geleden dat de salon grondig verbouwd is. De salon heeft een luxe uitstraling met een huiselijke sfeer. Eigenaresse Monique van Hulzen runt samen met haar dochter Lidy de Kapsalon & Haarwerksalon. Dit doen zij met veel passie en plezier.

Monique is gespecialiseerd in het aanmeten van haarwerken, pruiken, haarstukjes en andere haaraanvullingen. Er zijn verschillende oplossingen voor haarverlies. Bij Alopecia en chemotherapie krijg je vaak te maken met haarverlies. Wanneer u te horen krijgt dat uw haar tijdelijk of blijvend kunnen gaan uitvallen, kunt u contact met ons opnemen. Bij een gratis intakegesprek kan Monique hier alles over vertellen. Zo nodig kunnen zij ook aan huis of in het ziekenhuis komen.


Lidy is topsyliste en visagiste. Ze kan 'toveren' met haarkleur. Ze weet dus alles van de laatste haar- en modetrends. Tevens verzorgt zij de make-up en kapsels van vele bruidjes. De Kapperie staat voor: Warme & persoonlijke aandacht; Professionaliteit; Toegankelijkheid; Een uitgebreid assortiment; Betaalbare kwaliteit.

Wij heten u van harte welkom in onze salon! Voor haarwerken kunt u kijken op www.dekapperie.nl en voor de kapsalon op www.kapsalon-dekapperie.nl ook kunt u ons op Facebook en Instagram volgen.

Westerveldsestraat 40a, Arnhem(Elden); 026 3816082 / 06 25002147; info@dekapperie.nl.