Logo gemeentenieuwsonline.nl

Geef uw scooter of brommer een najaarsbeurt bij Crazywheels

  Zakelijk

ARNHEM Crazywheels - de scooter/brommerzaak van Arnhem en omstreken - heeft een mooie najaarsactie voor iedereen die een scooter of een bromfiets heeft.

Crazyweels bestaat acht jaar en om dit te vieren heeft eigenaar Ronald van de Werd een speciale aanbieding gemaakt. Iedere bromfietsrijder kan de gehele maand oktober een volledige onderhoudsbeurt krijgen voor slechts 35 euro; normaal is deze onderhoudsbeurt 70 euro. Dit is exclusief materialen.

Crazywheels levert alle grote A-merken zoals Vespa, Piaggio, Sym en Kymco, maar ook voor merken zoals AGM, BTC en Turbho. Daarnaast kunt u er terecht voor uw onderdelen, accessoires, onderhoud, reparatie, maar ook verzekeringen, schade-afhandeling en lease-aanvragen." Het team van Crazywheels staat klaar voor al uw onderhoud, reparaties, schadetaxaties en zelfs voor olie peilen. "Wilt u een reparatie of onderhoudsbeurt laten uitvoeren, kunt u dit het beste op afspraak doen. Onderhoud en (kleine) reparaties worden geprobeerd dezelfde werkdag voor u klaar te krijgen."

CrazyWheels is tevens aangesloten bij de Bovag en RDW. Voor informatie en contact kijkt u op onze website www.crazywheels.nl of via facebook. In de showroom van Crazywheels vindt u onder andere de nieuwste modellen scooters, maar ook gebruikte scooters en bromfietsen. Onderdelen, zoals banden, uitlaten, accu's, olie en veel meer.

Bent u op zoek naar een nieuw scooter? Is uw scooter aan onderhoud toe of moet deze gerepareerd, komt u bij ons binnen of bel voor een afspraak.

Crazywheels, Middachtensingel 141, Arnhem, 026 4422365.