Logo gemeentenieuwsonline.nl

Op 5 en 6 oktober van 11.00 tot 17.00 uur aan de Steenstraat in Arnhem Hoort u dat? Kom voor écht goed geluid naar de grootse Audio show

  Zakelijk

ARNHEM - Tijdens de audio show Bender hifi op zaterdag 5 oktober en zondag 6 oktober staan in verschillende luisterruimtes diverse audio sets opgesteld. De audio show Bender hifi is een grootse (luister)show waarbij de merken Naim, Neat, Chord, Focal, KEF, Hegel, Cambridge, Spendor, Rega en Totem centraal staan.

Primeur! Tijdens de audio show Bender hifi komen speciale gasten demonstraties verzorgen. Welke gasten dat zijn, is nog een verrassing. Hou de website (www.benderhifi.nl/show) in de gaten of volg de facebookpagina (www.facebook.com/benderhifi). Niet echt een primeur, maar wel nieuw deze editie is de Koopjeshoek! Kijk voor een 'sneak-preview' op onze website.

Hoort u dat?
De Bender hifi show 2019 biedt niet alleen het beste wat er op de audiomarkt verkrijgbaar is. Er is een sublieme gevarieerde mix van toegankelijke en betaalbare audioapparatuur tot en met exclusieve topproducten te zien en vooral te beluisteren!

Doorlopend demonstraties
Er zijn doorlopend meerdere demonstraties in verschillende ruimtes. De importeurs en het Bender hifi team verzorgen prachtige demonstraties, vertellen graag meer over de luisteropstellingen en laten u kennis maken met al het moois wat er op audiogebied verkrijgbaar is. Uiteraard zorgt Bender hifi voor koffie en thee.

Bender hifi, Steenstraat 54, Arnhem, 026 4453541.