Logo gemeentenieuwsonline.nl

Doe maar een zonnepaneeltje… of?

  Zakelijk

ARNHEM - Maarten Reichgelt en Ralph van Kraaij zijn de energieke eigenaren van Frisse Energie, adviseurs en installateurs van Zonnepanelen, infraroodpanelen, doorstroomverwarmers en thermische verven.

Wij, als eigenaren van Frisse Energie, krijgen regelmatig offertes van andere aanbieders te zien. Mooie layout, lage prijzen, maar qua inhoud word je niet veel wijzer: "Mooie zwarte panelen, beste keus voor u". Maar wat staat er nu eigenlijk en hoe weten ze wat de beste keus voor u is als er alleen vanaf een luchtfoto op uw huis gekeken wordt?

De aanpak van Frisse Energie is wellicht old-fashioned, we doen namelijk eerst een intake en inventarisatie bij u thuis, en bieden u vervolgens een offertes gebaseerd op de besproken wensen, altijd met de beste materialen en professionele installateurs. Staat alleen de kostprijs op uw wensenlijstje, dan zijn andere partijen een uitstekende keus, maar heeft u meer wensen: wat is het rendement op mijn investering, wat is het verschil tussen verschillende merken zonnepanelen, hoe gaat uw fabrikant om met het milieu, of bijvoorbeeld: wat is het verschil tussen 25 jaar opbrengstgarantie en 25 jaar productgarantie?

Ralph adviseert de particuliere markt, terwijl Maarten met zijn meer dan 10 jaar ervaring in de techniek en zonnepanelenbranche, bedrijven adviseert. Samen met een fijn team van installateurs bieden zij een service waar u blij van wordt.

Deze herfst en winter houdt Frisse Energie enkele inloopavonden op de nieuwe locatie aan de Snelliusweg 21 (hoek Ortelliusstraat) in Arnhem. Kijk voor data op de website www.frisse-energie.nl, vul het contactformulier in of bel ons op 026 3614882.