Logo gemeentenieuwsonline.nl

Is het vak Verzorgende in de ouderenzorg iets voor jou?

  Zakelijk

ARNHEM - Als verzorgende-IG ben je op vele manieren inzetbaar op het gebied van zorg, welzijn en wonen van de bewoners. Centraal staat dat je elke bewoner tijdens de verzorging ondersteunt op de vlakken waarop deze dat zelf niet kan. Samen met het zorgteam wordt een zorgplan opgesteld en dat voer je dat gezamenlijk uit. Je werkt dus in een leuk collegiaal team.


In de zorgleefovereenkomst staat bijvoorbeeld wat de dagindeling van de bewoner is, welke persoonlijke zorg je moet verlenen als Verzorgende en welke dagbesteding de bewoner het liefst heeft. Maar ook welke medicijnen nodig zijn en welke verpleegtechnische handelingen (zoals het geven van een injectie of het verzorgen van een katheter) nodig zijn.
Als Verzorgende ken je de bewoner en voer je deze handelingen bevoegd en bekwaam uit. Met name een stukje extra aandacht is erg belangrijk en waardevol. Daarmee maak jij het verschil.
Je wordt als Verzorgende erg gewaardeerd door de bewoners, maar zeker ook door de organisatie en je collega's. De visie van Insula Dei Huize Kohlmann is: Leefplezier bieden aan de oudere mens met een zorgvraag. Een Verzorgende is met name diegene die deze visie waarmaakt.

Ben je nog geen Verzorgende maar wel geïnteresseerd? Informeer dan eens naar de opleidingsmogelijkheden en mail naar: leerplein@insuladei.nl.
Ben je Verzorgende en wil je graag werken op een prachtig landgoed of juist midden in het Arnhemse stadcentrum?
Mail dan je CV naar: vacatures@insuladei.nl. Je bent van harte welkom bij Insula Dei Huize Kohlmann.