Logo gemeentenieuwsonline.nl

De vernieuwde Vitara , Suzuki’s stijlvolle SUV

  Zakelijk

De meest bekende SUV van Suzuki is de Vitara.

Nieuwe looks
De Vitara is ondanks z'n nieuwe looks in de basis hetzelfde gebleven. De grille en de koplampen en de voorbumper kregen een nieuw design, net zoals de achterlichten. Het maakt dat de aanblik net even anders is en modern oogt. Op deze manier is de Vitara helemaal bij de tijd. Zoals gezegd veranderde er aan het concept van de auto verder niets. Nergens voor nodig ook want de Vitara weet met z'n prettig op het netvlies brandende design, handige afmetingen en sportieve uitstraling nog altijd veel harten voor zich te winnen!

Verfijnd interieur
Wie instapt, merkt al snel dat er flink wat werk is gemaakt van het interieur. De prettig zittende stoelen maken van elke rit een plezierige ervaring. Het dashboard is voorzien van een prettige zachte finish waardoor het geheel nu nog hoogwaardiger aan doet. Ook het instrumentenpaneel is veranderd en voorzien van een modern informatiedisplay. Samen met de nieuwe stoffering en de reeks aan subtiele wijzigingen, is de ambiance in de auto er flink op vooruit gegaan. Deze evolutie zorgt voor een nog prettiger rijervaring!
 

Vertrouwd rijplezier
Citam Arnhem biedt u de gelegenheid om met het complete motorengamma kennis te maken tijdens een testrit. Onder de motorkap van een van de demonstartieauto's  ligt een 1.4 Boosterjet-motor met maar liefst 140 pk.
Met z'n koppel van 220 Nm dat bovendien al bij 1.500 toeren vrijkomt, kan je bijzonder soepel en snel vooruitkomen. De motor trekt als een lier en dat verhoogt het rijplezier in niet onbelangrijke mate. Bovendien is deze motor zuinig en stil; een ideale combinatie. Ook wie een middelzware caravan wil trekken, heeft aan de Vitara een goede. Als vanouds is de Vitara een ruime en complete auto. Zeker in deze Select-uitvoering zit de auto al bijzonder goed in z'n spullen. De luxere Stijl-uitvoering maakt het wat uitrusting betreft helemaal compleet met standaard navigatie, LED koplampen en adaptieve cruise control. Benieuwd naar de nieuwe Suzuki Vitara? Kom naar Citam Arnhem en ervaar de nieuwe Vitara zelf!

Suzuki Citam Arnhem, Hazenkamp 70, 6836 BA, Arnhem, 026 320 3355,
www.citam.nl