Logo gemeentenieuwsonline.nl

Problemen met uw PC of laptop bel Thuis-PC.nl

  Zakelijk

ARNHEMZowel bij aankoop als bij reparatie beginnen we met een nauwkeurige inventarisatie van wat u van uw laptop of PC verwacht. Is de analyse eenmaal gemaakt dan staat onze kennis en jarenlange ervaring er borg voor dat u weer snel optimaal van uw apparaat gebruik kunt maken. Langsbrengen na contact, hulp bij u op locatie, maar ook snelle service via hulp op afstand is mogelijk.

Het komt voor dat er in winkels of op webshops een laptop of PC wordt aanbevolen, die meer tools bevat dan u nodig heeft. Op zich is dat niet erg, maar u betaalt dan wel voor zaken die voor u overbodig zijn. Nog erger is dat u wordt weggestuurd met een aanbieding van 300 euro die nieuw uit de doos al traag blijkt te zijn. Goed onderbouwd advies inwinnen is dan ook heel verstandig.

Thuis-PC.nl staat verder voor: persoonlijke service en brede kennis. Zowel particulieren als bedrijven vinden in Thuis-PC.nl dan ook een betrouwbare partner bij aanschaf van nieuwe, of tweedehands, computers, laptops of benodigdheden. Wij kunnen eigenlijk alles snel en scherp geprijsd leveren. Neem gerust contact met ons op!

Thuis-PC.nl, Bingelradestraat 3, Arnhem, 06 814 694 89, www.thuis-pc.nl
Advies, Verkoop, Onderhoud, Reparatie, Systeembeheer