Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: ilona kuster,

Stem op Heeren van de Zee tijdens Nationale Haringtest!

  Zakelijk

ARNHEM - Vanaf 12 juni start de tweede editie van de landelijke wedstrijd genaamd Nationale Haringtest. Heeren van de Zee doet uiteraard mee om de titel 'Beste haring' te winnen. "Mede door uw stem op onze haring, kunnen wij kans maken op de provincietitel! Wij hebben uw hulp hierbij hard nodig." Dus stem op Heeren van de Zee vanaf 12 juni via www.nationaleharingtest.nl.

Het doel van deze wedstrijd is om de haring en de visspecialisten in Nederland met hun kennis en ambacht onder de aandacht te brengen. "Voor de consument is het leuk dat zij eens een beoordeling kunnen geven op een product dat ze regelmatig bij ons kopen. Daarnaast kunnen wij hiermee onszelf weer eens lokaal op de kaart zetten als het gaat om onze vakmanschap en de kennis over vis. Klanten kunnen bij ons altijd terecht voor een persoonlijk advies als het gaat om onze visproducten en de bereidingswijzen. Om deze reden doen wij ook mee aan deze wedstrijd en hopen de titel te winnen", aldus Arjen van Heeren van de Zee.

Uw stem
"In de eerste ronde, van 12 tot en met 30 juni, wordt de haring door onze klanten beoordeeld en maken we kans om provinciefinalist te worden. Dit gebeurt online via www.nationaleharingtest.nl waar u, als klant, ons in de juiste provincie opzoekt en onze haring beoordeelt op prijs-kwaliteit, smaak en uitstraling. De tweede ronde start medio juli. Daarin neemt een gecertificeerd onderzoeksbureau op locatie een uitgebreid smaakonderzoek af onder consumenten. Stem vanaf 12 juni op Heeren van de Zee. Kom haring proeven en beoordeel deze vervolgens via www.nationaleharingtest.nl."

Op dinsdag en zaterdag op winkelcentrum Rijkerswoerd, en op donderdag op De Geitenkamp in Arnhem.
Voor meer informatie: www.heerenvandezee.nl of via de Facebookpagina van Heeren van de Zee.