Logo gemeentenieuwsonline.nl

Laat uw voorwerpen taxeren tijdens 'Pracht of Prul'

  Zakelijk

ARNHEM - Pracht of prul? Dat is de grote vraag waarop maandagmiddag 27 mei in Pleyade-locatie Eldenstaete een antwoord wordt gegeven. Iedereen is welkom om meegebrachte voorwerpen te laten taxeren op waarde.

Registertaxateur Isabelle Hustinx en expert moderne kunst Frank Stroeken taxeren deze dag de meegebrachte voorwerpen, waaronder (kunst)voorwerpen, sieraden en antiek. Of het nu gaat om een erfstuk of een rommelmarktvondst: alles kan worden ingebracht.

Bezoekers welkom
Naast cliënten en hun familieleden zijn ook medewerkers van Pleyade én bezoekers van harte welkom om hun kostbaarheden te laten taxeren. Pracht of Prul vindt plaats op maandag 27 mei van 14.30 tot 16.30 uur in Pleyade-locatie Eldenstaete (gebouw C) aan de Mr. D.U. Stikkerstraat 126 in Arnhem. De toegang is gratis, evenals de koffie en thee. Vooraf opgeven is niet nodig. Om lange wachtrijen te voorkomen kan iedere deelnemer maximaal drie voorwerpen meenemen.

Kunstcommissie Pauw
'Pracht of Prul' wordt door zorgorganisatie Pleyade georganiseerd, in samenwerking met haar eigen kunstcommissie 'PAUW'. PAUW heeft als doel om vanuit een culturele invalshoek een bijdrage te leveren aan het welzijn van cliënten én medewerkers binnen Pleyade. Bel voor meer informatie met Pleyade: 026 7516303.