Logo gemeentenieuwsonline.nl

Nieuw bij de Kapperie: Weave-haarverlenging of volume!

  Zakelijk

ELDEN/ARNHEM - Weave is een hele mooie techniek van haarverlenging hierbij komt namelijk geen lijm of andere schadelijke stoffen aan te pas; dus 100 procent veilig voor je eigen haar!

"Bij weave maken wij een mini-vlechtje van je eigen haar op de hoofdhuid, hieraan worden de banen met haar bevestigd doormiddel van naald en draad. Zo heb je in een handomdraai prachtig vol of mooi lang haar, of kies je voor allebei? Alles is mogelijk. Met het weave-haar is alles mogelijk. Krullen, vlechten, kleuren, en föhnen! Dus droom jij van mooi haar? Deze maand heeft de Kapperie een knallende actie van 20 procent op het weave-haar; dit kan je wel tot 120 euro schelen."


Kapsalon de Kapperie, al meer dan 29 jaar een begrip in Arnhem (Elden) waarvan vijftien jaar de Haarwerksalon. "Wij begrijpen als geen ander de schroom die veel mensen ondervinden, voordat ze de stap nemen om informatie aan te vragen over haarwerken of andere haaraanvullingen. Wij zoeken graag samen met u naar een geschikte oplossing voor uw haar probleem. Wij zijn erkend door alle verzekeraars. Tevens hebben wij een aparte haarwerksalon die afgesloten is van de kapsalon.'

Professioneel advies is van groot belang voor een goed en comfortabel passend haarwerk of haarstuk.

Voor meer informatie:
de Kapperie, Westerveldsestraat 40a, Arnhem (Elden), 026 3816082, info@dekapperie.nl, www.dekapperie.nl.