Logo gemeentenieuwsonline.nl

Rieker-schoenen waar jij je in thuis voelt!

  Zakelijk

ARNHEM - Ken je dat? Je komt thuis na een lange en drukke dag. Het eerste wat je doet: die schoenen uit! Want schoenen die niet helemaal comfortabel zitten, kunnen je hele dag verpesten. Maar ja, je wilt er ook leuk en verzorgd uit zien. We hebben goed nieuws voor je: want mooi zijn is niet altijd pijn lijden. Rieker schoenen zien er geweldig uit en het draagcomfort is optimaal.

Door slimme ontwerptrucs hebben zelfs de damesschoenen met hogere hakken optimaal draagcomfort. Zo kom je de hele dag lekker door, zonder pijnlijke voeten.

Voor dames en heren
Voor iedere smaak is er volop keus in de Riekershop in Arnhem. Van hippe sneaker en kek laarsje tot chique pump, van kleurrijk tot gedekt: je vindt het er allemaal en ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs.


175 jaar ervaring
De ervaren mensen van de Riekershop helpen je graag met kiezen. Ze hebben echt verstand van schoenen: al vanaf 1844 is familie Paanakker actief in de schoenhandel. Hoe ervaren wil je het hebben? Kom dus snel een kijkje nemen in Arnhem en zorg dat je voortaan je schoenen aan kunt houden als je thuis komt!

Riekershop, Bakkerstraat 30, Arnhem, 026 4427366, www.riekershop.nl.