Logo gemeentenieuwsonline.nl

Woensdag 17 april: overheerlijke super-jubileumacties! Feest bij snackbar Jaap op Suikerland

  Zakelijk

ARNHEM – Een gratis soft-ijsje voor de kinderen, een kidsbox voor 2,50 euro, een varkenschnitzelmenu voor 5 euro én friet, frikandel of kroket voor drie personen voor maar 5 euro! Zo viert Snackbar Jaap woensdag 17 april het vijfjarig jubileum op Suikerland in Malburgen! En daar bovenop nog eens een extra actie de hele maand april (zie originele advertentie in deze krant).

Snackbar Jaap aan Suikerland in Malburgen bestaat vijf jaar! Deze Hollandse cafetaria is niet meer weg te denken en staat bekend als een locatie, waar het heerlijk toeven is. Even een kop koffie drinken, een broodje eten of heerlijk genieten van ijsje. Jaap heeft ook een eigen bezorgdienst/app (met de auto!), waarbij een bestelling anderhalf liter limonade gratis is.

Het team met Nelly, Jaap, Richard, Jeeco, Jarely en Govanny staat elke dag klaar om het de bezoekers naar hun zin te maken. En dat lukt prima, getuige het succes! Klanten waarderen de kwaliteit, de service en de royale porties tegen een redelijke prijs. "We zijn ook erg blij met onze klanten, die we met deze speciale jubileumactie graag bedanken."

De (afhaal)acties zijn op woensdag 17 april: gratis soft-ijs; kidsbox met friet, kipnuggets, appelmoes en capri-sun voor 2,50 euro; een varkenschnitzelmenu voor vijf euro; friet, drie frikandellen of drie kroketten met beker mayonaise van 12,90 voor vijf euro. En de gehele maand april kun je tegen inlevering van de originele bon uit de advertentie in dit GemeenteNieuws nòg eens genieten van friet, drie frikandellen of drie kroketten met beker mayonaise van 12,90 voor vijf euro. Is dat geen feest? Je hoeft die dag niet te koken!

Snackbar Jaap, Suikerland 8-12, Arnhem; 026 3799791.