Logo gemeentenieuwsonline.nl
Onder toeziend oog van supermarktmanager Falco Otterloo en zijn assistente Ruth Hertog openden klanten de vernieuwde Albert Heijn in Arnhem-Vredenburg. (Foto: Albert Heijn/ Ruben Schipper)
Onder toeziend oog van supermarktmanager Falco Otterloo en zijn assistente Ruth Hertog openden klanten de vernieuwde Albert Heijn in Arnhem-Vredenburg. (Foto: Albert Heijn/ Ruben Schipper) (Foto: Ruben Schipper)

Nieuwste winkelconcept van Albert Heijn ook in Arnhem-Vredenburg

  Zakelijk

ARNHEM - De Albert Heijn aan de Groningensingel 959 in Arnhem is weer open. Na een korte, maar ingrijpende verbouwing konden supermarktmanager Falco Otterloo en zijn team vandaag trots de deuren weer openen. In de vernieuwde Albert Heijn vinden klanten een ruim assortiment aan verse producten als groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat sneller met zelfscankassa's. Daarvoor kunnen klanten een handscanner gebruiken of boodschappen scannen met de AH-app op hun mobiele telefoon.

De winkel aan de Groningensingel staat bekend om de gemoedelijke sfeer. "In onze vernieuwde Albert Heijn is het net zo gezellig", vertelt Falco Otterloo. "Zo hebben we elke dinsdag van 11:00 tot 12:00 uur een inloop met koffie en thee. Iedereen uit de buurt is van harte welkom."

Dry misting
Bij binnenkomst van de Albert Heijn worden klanten verrast met een wereld van verse groenten en fruit, zo van (lokale) telers in Nederland en daarbuiten. Opvallende vernieuwing is 'dry misting', een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Je kunt makkelijker dan ooit kiezen voor vers, gezond en lekker eten met een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden. Iets verderop vind je heerlijk geurend vers brood zo uit de oven en taarten, gebak, koek en bonbons. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, grillproducten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Medewerkers staan klaar om te adviseren over de nieuwste smaken en om verrassende borrelplanken te laten proeven.

Zelfscan
De vernieuwde Albert Heijn bevat een aantal interessante nieuwe technische snufjes. Er hangen beeldschermen die inspiratie en informatie bieden over lekkere seizoensproducten en recepten. "Ook hebben we zelfscan", zegt Falco Otterloo. "Met de handscanner of je mobiele telefoon scan je tijdens het winkelen de producten of je scant zelf de boodschappen bij de Scan&Go-kassa. De komende tijd staan medewerkers klaar om klanten hierbij te begeleiden. Natuurlijk blijft het ook mogelijk om gewoon bij de caissière af te rekenen."

Grote operatie
De metamorfose van de Albert Heijn in Arnhem maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden in 2019 circa 120 winkels omgebouwd naar het nieuwe winkelconcept. "Met onze hypermoderne winkel lopen we voorop. Er is veel meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Klanten missen bovendien nooit meer een aanbieding met onze vernieuwde Bonusstraat. Ook zijn er meer dan 1.000 Prijsfavorieten. Er is altijd iets nieuws te ontdekken. Voor iedereen. En elke dag", aldus Falco Otterloo.

Albert Heijn aan de Groningensingel 959 in Arnhem-Vredenburg is maandag tot en met zaterdag open van 8:00 tot 20:00 uur, zondag van 10:00 tot 19:00 uur.