Logo gemeentenieuwsonline.nl

Suzuki, Super om te rijden!

  Zakelijk

ARNHEM - Met pasen start traditioneel het autoseizoen. Zo ook bij Suzuki Citam! Nou ja, eigenlijk loopt het autoseizoen bij Citam het hele jaar door. Citam Suzuki is een gevestigde naam als Suzuki-dealer in Arnhem en ver daarbuiten.

"Het hele jaar door zijn er diverse acties op nieuwe modellen", vertelt Joost, adviseur bij Citam. "Op dit moment zijn er diverse accessoire-pakketten ter waarde van liefst 750 euro op alle nieuwe Suzuki's. En dit zonder meerprijs voor de klant." Daarnaast biedt Citam een zeer ruime collectie van jonggebruikte Suzuki's en overige merken. Op technisch vlak is Citam tevens 'Vakgarage' en biedt daarmee service en onderhoud aan alle merken auto's.

Op tweede paasdag is de showroom geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Uiteraard zijn alle nieuwe Suzuki-modellen aanwezig. Denkt u aan de nieuwe Vitara en S-Cross, de Ignis en Celerio. Zelfs de geheel nieuwe Suzuki Jimny is exclusief te zien in de showroom.

U bent van harte uitgenodigd bij Citam Suzuki aan De Hazenkamp 70 in Arnhem. De paashaas heeft een leuke attentie voor een ieder klaarliggen.