De kermis in Elden is voor iedereen betaalbaar Ook dit jaar met attracties voor jong en oud

Zakelijk

ELDEN/ARNHEM – Bezoek ook de gezellige en jaarlijkse dorpskermis van woensdag 10 april tot en met zondag 14 april. Omdat het anno 2019 voor veel mensen moeilijk is om een middag of avondje naar de kermis te gaan, bedacht kermisexploitant Tonny Reemer een kortingsbonnen kaart. Met de kortingsbonnen kaart is de kermis voor iedereen toegankelijk, legt Tonny uit. Op facebookpagina GemeenteNieuws Arnhem kunt u de kortingsbonnen kaart vinden voor de kermis in Elden.

Attracties en voorstelling:
Ook dit jaar staan er op de kermis in Elden de volgende attracties: botsauto's, rupskraam, Lucky Cranes, Magic star, Channel game, jackpot, schiettent, draaimolen, Bungee trampoline, bussen gooien, touwtje trekken, churros en snoepkraam. Dus een kermis voor ieder wat wils. Op zondag 14 april komt er om 15:00 uur tot 17:00 uur de leukste kermisclown van Nederland, Desalles naar Elden. Clown Desalles maakt de mooiste ballonnenfiguren en laat u bulderen van het lachen met zijn grappen. Meer informatie over de kermisclown vindt u op www.Desalles.nl.

Facebookactie:
Op facebookpagina: kermis Reemer is er een actie gestart waarbij er een kermispakket te winnen is.
In dit pakket zitten penningen en waardebonnen zodat er gratis kermis gevierd kan worden.

De openingstijden:Bezoek ook de gezellige en jaarlijkse dorpskermis van woensdag 10 april tot en met zondag 14 april. Ook dit jaar met attracties voor jong en oud. Woensdag van 13:30 tot 23 uur, donderdag van 15 tot 23:00 uur, vrijdag van 14:00 tot 00:00 uur, zaterdag van 13.30 tot 00:00 uur en zondag van 13:00 tot 21:00 uur

Kermis Elden; op parkeerplaats De Brink in Elden
Voor meer informatie op facebookpagina: kermis Reemer