Logo gemeentenieuwsonline.nl

Klantenkring Hadi Kleding op Maat groeit nog steeds

  Zakelijk

ARNHEM – Eigenaar Ahmad Khadir adverteert al in Hét GemeenteNieuws vanaf de opening van zijn naaiatelier. 'Reclame maken is belangrijk, anders weten mensen niet wat we allemaal kunnen bij Hadi', zegt de vriendelijke Ahmad. In een persoonlijk gesprek met deze gastvrije ondernemer, vertelt hij dat adverteren in deze krant hem nog steeds nieuwe klanten brengt.

Tijdens ons bezoek is het er inderdaad een komen en gaan van klanten. Lachend zegt Ahmad: 'Ik hoor regelmatig terug dat men onze advertentie heeft gezien. Maar vervolgens moeten wij natuurlijk wel wij goede service en goed werk leveren!' 'En dat doet hij hoor', reageert een tevreden dame die zojuist een broek heeft opgehaald en vandaag haar winterjas ter reparatie aanbiedt. Hadi biedt vakwerk op maat met een bijzonder hoog servicegehalte. Als een klant vraagt wanneer het klaar is, horen we Ahmad vragen: 'Wanneer heeft u het nodig?' Hij doet alles voor een tevreden klant. Daarom zijn ook spoedreparaties mogelijk. Klaar terwijl u wacht! Met zijn 35 jaar ervaring in het vak bent u bij Ahmad altijd verzekerd van nauwkeurig werk. 'Hét GemeenteNieuws helpt mij aan klanten en ik vind het fijn om mijn klanten te helpen. Zo is iedereen blij!', zegt hij met een grote glimlach.

Meer informatie? Ahmad Khadir vindt u op Facebook. Hadi Kleding op Maat is gevestigd aan de Hoefbladlaan 30 in Arnhem. Telefoon: 026 3216687 / 06 25533147. Voor informatie over Hét GemeenteNieuws belt u: 0481 464770.