Logo gemeentenieuwsonline.nl

Nieuw in Arnhem letselschade praktijk Randstad Personenschade B.V.

  Zakelijk

ARNHEM - Bent u onlangs slachtoffer geworden van een verkeersongeval, een ongeval tijdens het werk of een ander ongeval en hebt u hierdoor letsel opgelopen? Wellicht hebt u dan veel vragen omtrent het vergoed krijgen van uw schade. Randstad Personenschade is het eerste interculturele letselschadebureau van Nederland en is met 20 jaar ervaring een specialist in het beantwoorden van deze vragen. Met de opening van het nieuwe praktijk staat het totaal aan vestigingen nu op acht.

Randstad Personenschade B.V. biedt professionele rechtshulpverlening aan slachtoffers van verkeersongevallen, bedrijfsongevallen en overige ongevallen. De diensten zijn kosteloos en u kunt een respectvolle manier van handelen verwachten, waarbij zorgvuldig en integer met uw gegevens wordt omgegaan. De juristen en advocaten van de praktijk zetten zich voor honderd procent in om uw schade volledig vergoed te krijgen. Zij spreken onder andere: Nederlands, Engels, Turks, Arabisch, Pools, Bulgaars en Russisch.

Open spreekuur:
Elke maandag en vrijdag is er een open spreekuur in de praktijk. U kunt dan zonder afspraak binnen lopen voor advies of informatie. Buiten deze tijden kunt u van maandag tot en met vrijdag gebruik maken van de hulp- advieslijn, die van 09:00 tot 17:00 uur beschikbaar is onder nummer: 026 7810001.

Randstad Personenschade B.V, Volkerakstraat 10, Arnhem, 026 7810001, www.letseladvies.nl.