Logo gemeentenieuwsonline.nl

Grote elektrische-fietsentestdag van Gelderland op 6 en 7 april

  Zakelijk

WESTERVOORT/ARNHEM - Ontdek de nieuwste generatie elektrische fietsen van alle bekende fietsmerken. Kom gratis proefrijden bij Reerink Rijwielen op het terrein van Four Seasons in Duiven.

Bij Reerink kunt u terecht voor de nieuwste generatie elektrische fietsen van alle merken. Er is veel vernieuwd en dat laten we u graag zelf ontdekken. Ervaar het ook en kom gratis proefrijden op zaterdag 6 en zondag 7 april 2019 tijdens de E-Bike Opstapdagen van Reerink. Je heb zelfs al een A-merk (Sparta) e-bike vanaf 999,00 euro

Wie kennis wil maken met de nieuwste generatie elektrische fietsen, kan terecht bij de E-Bike-specialist van Arnhem en Westervoort. Op 6 en 7 april. Zaterdag om 10:00 uur en zondag vanaf 12.00 uur staat daar een promotieteam van alle merken klaar om u op weg te helpen. Tijdens een proefrit kunt u het gemak en comfort van elektrische fietsen zelf ontdekken.

Kies de elektrische fiets die bij u past! Met gemak iedere dag 50 kilometer of meer naar het werk en terug? Of fluitend de heuvel op tijdens uw zomervakantie? Met een elektrische fiets van ons trapt u elke afstand moeiteloos weg! De innovatieve elektrische fietsen van ons geven u precies het extra zetje dat u nodig heeft.

Nieuwe generatie
De elektrische fietsen van onze A-merken zijn op heel veel punten vernieuwd. Ieder model en elektrische systeem heeft zijn zo eigen voordelen. Ook zijn er Mountain e-bikes aanwezig om te testen. Nieuwsgierig naar nog meer vernieuwingen? Kijk op www.reerinkrijwielen.nl.

Kom dan naar de locatie, terrein van Four Seasons in Duiven (bij Ikea en Media Markt). "Natuurlijk hebben we daar vele aanbiedingen op alle merken."