Logo gemeentenieuwsonline.nl

Frans Van Rooy Tweewielers is verhuisd naar Presikhaaf

  Zakelijk

ARNHEM - Na een aantal jaren op Plattenburg te zijn gevestigd, opent Van Rooy Tweewielers weer een winkel op Presikhaaf. Op onze oude plek komt nieuwbouw en dus zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe plek, aldus eigenaar Frans van Rooy.

"Er is een geschikt pand gevonden op de Griftstraat 7 in Arnhem. Met het vestigen op deze plek hopen we de bereikbaarheid te vergroten. Met een Dekamarkt, een kapper en bloemenhandel Jan Fleur om de hoek, denken wij weer een fijne plek te hebben gevonden. Er kan ook weer gratis geparkeerd worden. Het pand is compleet verbouwd en is weer voorzien van een open werkplaats. U kunt hier terecht voor de reparatie en onderhoud van uw scooter en fiets."


"De kleine reparaties proberen we dezelfde dag uit te voeren, de grotere reparaties doen we op afspraak. Mocht de scooter het niet meer doen, dan is er in overleg een ophaalservice beschikbaar. Ook de onderdelen worden niet vergeten, er zijn fiets- en scooterdelen op voorraad."

DHL servicepunt:
"Op het nieuwe adres kunt u uw pakketten van DHL bij ons afhalen en versturen. We hopen u snel te zien op onze nieuwe plek!"


Van Rooy Tweewielers, Griftstraat 7, 6826 DW Arnhem, 026 3613433
vanrooyfietsen@live.nl, www.vanrooytweewielers.nl
Openingstijden: Maandag gesloten
Dinsdag tot en met vrijdag open van 09:00 tot 17:30 uur
Zaterdag van 09:00 tot 16.00 uur

1