Logo gemeentenieuwsonline.nl

Nagelstudio Mary gespecialiseerd in het plaatsen van wimperlifting

  Zakelijk

ARNHEM – Sinds kort kunt u bij Nagelstudio Mary ook terecht voor een professionele wimperlifting. Eigenaresse Mary Verzandvoort is nu ook gecertificeerd in het plaatsen van Lash Volume Lifting oftewel wimperlifting.

Laat u ook uw eigen wimpers op een natuurlijke en speciale manier liften. Bij Nagelstudio Mary worden uw wimpers gelift vanaf de wortel door middel van siliconenpads, hierdoor blijft het resultaat van de wimpers 6 tot 9 weken zichtbaar.
De Lash Volume Lifting is bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen (24 uur na de behandeling). Het verbetert de wimpers door het liften vanaf de wortels, zodat uw eigen wimpers langer lijken en uw ogen groter. Ook geeft het een natuurlijke uitstraling en is niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers. Het voordeel hiervan is dat u geen mascara of wimperkrultang meer nodig heeft.

Daarnaast is het geschikt voor op alle wimpersoorten, zowel korte- en lange wimpers, legt Mary uit. Ook vraagt deze behandeling geen onderhoud en is vrij korte behandelduur van ongeveer 60 minuten.

Aanbieding:
Ter kennismaking heeft Nagelstudio Mary een aanbieding:
Een Lash Volume Lifting behandeling inclusief wimpers verven voor slechts 40 euro

Nagelstudio Mary, Wichard van Pontlaan 12, Arnhem; 06 49510145; www.nagelstudiomary.com
Ook te volgen via Facebookpagina: Nagelstudio Mary en Instagram: nagelstudio_mary.