Logo gemeentenieuwsonline.nl

'Ik ken u van Hét GemeenteNieuws'

  Zakelijk

ARNHEM – Het was even wennen voor Caroline Albers, toen zij tijdens het boodschappen doen herkend werd omdat ze in Hét GemeenteNieuws had geadverteerd. 'Maar dat vond ik wel een goed teken! Hét GemeenteNieuws wordt blijkbaar nog altijd goed gelezen en is dus een perfect platform om mijn salon in onder de aandacht te brengen', zegt de goedlachse schoonheidsspecialiste.

De eerste advertentie plaatste Caroline zo'n 12 jaar geleden en nog altijd adverteert ze trouw.
'Ik merk echt dat het de kracht van de herhaling is die ervoor zorgt dat men mijn salon weet te vinden', zegt ze daarover. Haar salon zit namelijk niet in het centrum van Arnhem maar juist in een rustige wijk in Arnhem-Zuid, waar parkeren nog fijn gratis is. U kunt er terecht voor huid- en nagelverzorging maar ook voor 'permanente' make-up. Caroline: 'Eigenlijk klopt de benaming die iedereen ervoor gebruikt niet, want 'permanente' make-up zal uiteindelijk toch na één tot drie jaar vervagen. Maar het is wel ideaal hoor, vooral in de zomerperiode!' Caroline plaatst al ruim 15 jaar permanente make-up. Of u nu kiest voor perfecte wenkbrauwen en/of eyeliners, bij Caroline bent u verzekerd van professionaliteit en uiteraard er wordt gewerkt volgens de hoogste hygiëne eisen van de GGD. Dat geldt ook voor de ontharingsbehandeling Bodysugaring bij Caroline. 'Bodysugaring is een mildere vorm van ontharen dan bijvoorbeeld harsen', legt Caroline uit.

Komt u gerust eens vrijblijvend langs aan de Graslaan 77 in Arnhem, Caroline informeert u graag over de diverse behandelingen.
www.carolinearnhem.nl; 026 3216585.