Logo gemeentenieuwsonline.nl

Nieuw in Arnhem Randstad Personenschade B.V. Het eerste interculturele letselschadebureau van Nederland!

  Zakelijk

ARNHEM - Bent u onlangs slachtoffer geworden van een verkeersongeval, een ongeval tijdens het werk of een ander ongeval en hebt u hierdoor letsel opgelopen? Wellicht hebt u dan veel vragen omtrent het vergoed krijgen van uw schade. Randstad Personenschade is het eerste interculturele letselschadebureau van Nederland en is met 20 jaar ervaring een specialist in het beantwoorden van deze vragen.

"Wij bieden professionele rechtshulpverlening aan slachtoffers van verkeersongevallen, bedrijfsongevallen en overige ongevallen. Onze diensten zijn kosteloos en u kunt bij ons een respectvolle manier van handelen verwachten, waarbij zorgvuldig en integer met uw gegevens wordt omgegaan. Daarnaast zetten wij ons honderd procent in om uw schade volledig vergoed te krijgen.
Vanaf 08 maart 2019 zal in Arnhem onze nieuwe vestiging aan de Volkerakstraat 10 zijn geopend. Hiermee breiden wij ons aantal Nederlandse vestigingen uit naar een totaal van acht vestigingen.
Onze professionals spreken onder andere: Nederlands, Engels, Turks, Arabisch, Pools, Bulgaars en Russisch".  

Opening:
Iedereen is van harte welkom tijdens de open dag op vrijdag 8 maart vanaf 16:00 uur onder het genot van een hapje en een drankje. Tevens kunnen er op de open dag vragen gesteld worden aan de schade-expert, advocaat en jurist.

Het kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur en u kunt zelfs zonder afspraak bij ons terecht.
Voor meer informatie of vragen kunt u ons bereiken via onderstaande gegevens:  

Randstad Personenschade B.V, Volkerakstraat 10, Arnhem,  026 - 781 00 01, www.letseladvies.nl