Logo gemeentenieuwsonline.nl

Nederlands beste FIFA E-Sporter komt naar Presikhaaf!

  Zakelijk

ARNHEM - Koen Weijland , ook wel bekend als Nederlands beste FIFA E-Sporter, komt op zaterdag 2 maart naar winkelcentrum Presikhaaf voor een meet & greet. De meet & greet is onderdeel van het evenement Fit Kids. Tijdens dit nieuwe evenement maken kinderen kennis met diverse (e-)sports. Bij alle sporten staat bewegen centraal.

Verspreid door winkelcentrum Presikhaaf worden er op 2 maart tussen 12:00 en 16:00 uur verschillende sportieve activiteiten georganiseerd.  Zo kunnen kinderen op het Westplein fietsen op een pumptrack en een potje muurtje trappen op de moderne SUTU voetbalmuur. In het winkelcentrum gaan zij onderling dance battles aan op de Idance en/of testen zij hun skills bij diverse e-sports op de Xbox Kinect consols. Op de consols kunnen bijna alle denkbare sporten worden gespeeld.

Vanaf deze week kunnen kinderen al mee doen met een bewegingsquiz en maken daarmee kans op een jaarabonnement van een lokale sportvereniging naar keuze. De deelname formulieren voor de quiz zijn vanaf 20 februari in alle winkels gratis te verkrijgen. 

Kijk voor het complete programma op www.presikhaaf.nl of op de Facebookpagina van winkelcentrum Presikhaaf.