Logo gemeentenieuwsonline.nl

Betaalbaar zonnen doet u bij Sun and Beautycenter Glamour in Arnhem

  Zakelijk

ARNHEM – Voor iedereen die zonnen in een zonnestudio (te) duur vindt, heeft eigenaar Louis van der Vreede van Sun and Beautycenter Glamour in Arnhem het juist voor iedereen betaalbaar gemaakt. Betaal dus nooit meer teveel voor uw zonnesessies in een andere zonnestudio en sluit vandaag nog een onbeperkt abonnement af.
 

Bij Sun and Beautycenter Glamour kunt u een hele maand onbeperkt zonnen voor slechts 49,95 euro per maand, legt Kelly (de vrouw van Louis) uit. Zorgeloos met de juiste begeleiding van het beautycenter kunt u heerlijk opwarmen en lekker voorbruinen onder één van de luxe Luxura zonnebanken.


De zonnestudio heeft uitsluitend de allernieuwste professionele Luxura zonnebanken voor alle huidtypes. De banken zijn vervaardigd volgens de hoogste eisen op het gebied van technologie en design. Want verantwoord zonnen is belangrijk.
 

Naast een mooi tintje zijn er ook voordelen voor uw gezondheid. De zonnebanken zorgen voor extra vitamine D, dat in uw lichaam wordt aanmaakt.


Het onbeperkte abonnement kunt u elke gewenste dag van de week in laten gaan en is maandelijks opzegbaar. En voor wie een momentje voor zichzelf wil in alle rust in een plezierige ambiance zonder abonnement. Voor 20 minuten zonnen betaalt u maar acht euro. Loop ook eens binnen, de koffie staat altijd voor u klaar!
 


Sun and Beautycenter Glamour in Arnhem, Kamillelaan 6, 6833 GK Arnhem; 026 3790287,
www.glamourarnhem.nl. Ook te volgen via Facebookpagina: Sun and Beautycenter Glamour
Elke dag geopend van 10:00 tot 22:00 uur.