Logo gemeentenieuwsonline.nl

Ünalan Advocatenkantoor in Arnhem-Zuid

  Zakelijk

ARNHEM - Sinds augustus 2018 is Arnhem-Zuid een advocatenkantoor rijker geworden. Ünalan Advocatenkantoor is een familieonderneming en heeft de naam van het kantoor te danken aan hun achternaam 'Ünalan'.

Een goede onderneming begint met een goede samenwerking en wederzijdse vertrouwen binnen het kantoor. Als familie is het belangrijk om een hechte band te hebben met elkaar zodat je een eenheid kunt vormen. Zo zijn de zus (Meral Ünalan-Akkan) en broer (Atilla Ünalan) een voorbeeld van hoe een combinatie van beide aspecten; familie en zakelijk onder één dak kunnen samengaan.

"Wij vinden het belangrijk om kennis, ervaring en deskundigheid te bundelen tot één kracht en op een laagdrempelige manier mensen van juridisch advies te voorzien. Wij zien het begrip 'advocaat' meer dan alleen een procesadvocaat. Ook buiten de letterlijke tekst van de wet kunnen er wel degelijk in overleg praktische oplossingen worden gevonden zodat cliënten alsnog hun doel kunnen bereiken. Wanneer het echter moet, dan zullen wij als procestijgers het onderste uit de kan halen!"

U kunt terecht voor zaken met betrekking tot personen- en familierecht, erfrecht, bewindszaken, sociale zekerheidsrecht, arbeidsrecht, bestuursrecht, belastingrecht, reguliere vreemdelingenrecht, huurrecht, aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, incassorecht en ondernemingsrecht. Ook wordt er gewerkt op basis van een toevoeging (gefinancierde rechtsbijstand). Het eerste half uur van het intakegesprek is gratis.
Bel: 026 3796173 voor een afspraak. Meer informatie staat op www.unalan-advocatenkantoor.nl.