Logo gemeentenieuwsonline.nl

De Kapperie: haarwerken/pruiken en ander haaraanvullingen

  Zakelijk

ELDEN/ARNHEM - "Wij begrijpen als geen ander de schroom die veel mensen ondervinden voordat ze de stap nemen om informatie aan te vragen over haarwerken/pruiken of andere haaraanvullingen."

"Toch is het voor patiënten die een chemobehandeling moeten ondergaan verstandig om tijdig ons advies te vragen, zodat wij uw haarkleur en model vooraf kunnen vastleggen. Professioneel advies is van groot belang voor een goed en comfortabel passend haarwerk. Tevens hebben wij een aparte haarwerksalon die is afgesloten van de kapsalon.

Haarwerken zijn bedoeld voor iedereen die te maken heeft met een blijvende of tijdelijke kaalheid. Wij zoeken graag samen met u naar een geschikte oplossing voor uw haar probleem. Wij zijn erkend door alle verzekeraars En zijn Anko-gecertificeerd.

Als u contact met ons opneemt, zult u merken dat wij ruim de tijd nemen om u van dienst te zijn en om uw vragen te beantwoorden. Per slot van rekening kan het heel emotioneel zijn om met haaruitval geconfronteerd te worden. Na een telefonische kennismaking kunt u te allen tijde een vrijblijvende afspraak maken. Zo nodig komen wij ook aan huis of ziekenhuis."

Kapsalon de Kapperie, al meer dan 29 jaar een begrip in Arnhem (Elden) waarvan vijftien jaar ook een haarwerksalon.


De Kapperie, Kapsalon en Haarwerken, Westerveldsesrtaat 40A, Arnhem (Elden); 026 3816082; info@dekapperie.nl, www.dekapperie.nl.