Logo gemeentenieuwsonline.nl

Bert Delsink adverteert om gezien te blijven worden 'Men knipt de advertentie zelfs uit!'

  Zakelijk

ARNHEM – Het klinkt wellicht vreemd in deze gedigitaliseerde wereld, maar Bert Delsink ziet vaak met eigen ogen dat hun advertentie bij mensen thuis naast de telefoon ligt of bijvoorbeeld op de koelkast is geplakt. 'Dat is toch mooi?' zegt hij, 'dat is toch maar weer een bewijs dat we worden gezien en daar gaat het ons om. Er komen altijd wel opdrachten uit.'

Een aantal jaren geleden besloot Bert om in Hét GemeenteNieuws reclame te maken voor zijn dakdekkersbedrijf. 'De afspraken die ik met mijn contactpersoon van Hét GemeenteNieuws maak, worden altijd keurig nagekomen en de tarieven zijn goed te doen', vertelt Bert tevreden. Met de slogan: 'Altijd een waterdichte oplossing', is Dakdekkersbedrijf Delsink bekend geworden. Met reclame maken bouw je naamsbekendheid op maar vervolgens moet je die naam wel hoog weten te houden. En dat doet Delsink nu al ruim 30 jaar, door altijd vakwerk te leveren! 'Het is na iedere opdracht weer genieten, als we zien dat de mensen blij zijn dat we zijn geweest', vertelt hij.

Dakdekkersbedrijf Delsink is niet alleen specialist in alle lood-, koper-, zink- en dakwerkzaamheden, maar ook als er bijkomende werkzaamheden zijn, kunt u op de vakkundigheid van Delsink rekenen. Of het nu het plaatsen van een dakraam is of van een regenpijp, Delsink kan het voor u in orde maken. 'En net zoals mijn contactpersoon bij Hét GemeenteNieuws dat doet: altijd eerlijk en netjes volgens afspraak', voegt Bert daaraan toe.

Kampt u met een lekkage? Bel: 06 42432468 Dakdekkersbedrijf Delsink, Slikkerveerstraat 33, Arnhem www.dakdekkersbedrijfdelsink.nl.