Logo gemeentenieuwsonline.nl

Win een Valentijnsdiner in een BartBoxx

  Zakelijk

HUISSEN - BartBoxx uit Huissen verloot dit jaar een wel heel speciale prijs aan iedereen die zijn of haar geliefde wil verrassen voor Valentijnsdag. De winnaars krijgen namelijk een heerlijk diner aangeboden, inclusief drankjes en romantische muziek in een speciaal omgebouwde opslagbox van BartBoxx.

De eigenaar van BartBoxx, Bart legt het concept uit: 'Op onze Facebook-pagina hebben wij deze win-actie gecommuniceerd. Als mensen het bericht liken en hun geliefde taggen in de reacties, dan maken zij automatisch kans op een diner in de speciaal voor deze gelegenheid omgebouwde ValentijnsBoxx op maandag 18 februari. Op Valentijnsdag, donderdag 14 februari, maken wij op Facebook de prijswinnaars bekend.'

Er zijn meerdere prijswinnaars, want de ValentijnsBoxx zal ruimte bieden aan twee stellen. Daarnaast verloot BartBoxx in samenwerking met restaurant 'Bar Lekker' uit Huissen vijf speciale Valentijns-lunch arrangementen.

Eigenaar Bart Selman heeft een twinkeling in zijn ogen, als hij verder vertelt over de 'ValentijnsBoxx'. 'Het is geweldig om te zien dat naast de inspanningen van Bar Lekker, wij ook medewerking krijgen van andere ondernemingen uit Huissen om dit idee te realiseren. Dit smaakt naar meer!'.

BartBoxx verhuurt (tijdelijk) opslagboxen vanaf 1 kubieke meter per ruimte. Bijvoorbeeld voor de opslag van goederen, meubels, archieven, voorraden of bedrijfsinventaris. Wil je ook kans maken op deze unieke Valentijns-ervaring, doe dan mee aan deze actie! Ga naar https://www.facebook.com/bartboxx/ en maak kans!