Logo gemeentenieuwsonline.nl

Crazywheels geeft iedereen vijftig euro korting

  Zakelijk

ARNHEM Crazywheels de scooter/brommerzaak van Arnhem en omstreken geeft iedereen vijftig euro korting bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte scooter. Deze aanbieding is geldig tot en met 28 februari 2019 en alleen op vertoon van dit artikel of de advertentie in deze krant.

In de showroom van Crazywheels vindt u onder andere de nieuwste modellen scooters, maar ook gebruikte scooters en bromfietsen. Onderdelen, zoals banden, uitlaten, accu's, olie en veel meer.

Zij leveren alle grote A-merken zoals Vespa, Piaggio, Sym en Kymco, maar ook voor merken zoals AGM, BTC en Turbho. Daarnaast kunt u er terecht voor uw onderdelen, accessoires, onderhoud, reparatie, maar ook voor verzekeringen, schade-afhandeling en lease-aanvragen." Het team van Crazywheels staat klaar voor al uw onderhoud, reparaties, schadetaxaties en zelfs voor olie peilen. Wilt u een reparatie of onderhoudsbeurt laten uitvoeren, kunt u dit het beste op afspraak doen. Onderhoud en (kleine) reparaties wordt geprobeerd dezelfde werkdag voor u klaar te krijgen. CrazyWheels is tevens aangesloten bij de Bovag en RDW. Voor informatie en contact kijkt u op www.crazywheels.nl of via facebook.

De openingstijden zijn dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 en zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. Bent u op zoek naar een nieuw scooter? Is uw scooter aan onderhoud toe of moet deze gerepareerd, komt u bij ons binnen of bel voor een afspraak.

Crazywheels, Middachtensingel 141, Arnhem, 026 4422365.