Eigenaresse Wasto Service optimistisch over Hét GemeenteNieuws 'Adverteren heeft onze naamsbekendheid vergroot'

Zakelijk

ARNHEM – Het was de bedoeling om hooguit vijf jaar in Nederland te blijven werken en daarna met haar gezin terug te keren naar thuisland Turkije. Maar nadat Belgin Özkaya in 2011 een wasserette overnam, nam haar ondernemersdrang bezit van haar. Het lukte haar om het particuliere klantenbestand zelfs te verdubbelen.

Met hard werken en eerlijk zakendoen won Belgin het vertrouwen van vele klanten. 'Vlak na de overname bleven er nog klanten weg en in 2012 ontstond de crisis. Ik moest mezelf bewijzen, ik moest laten zien dat Wasto Service zich kan onderscheiden in service en kwaliteit. Maar hoe kon ik dat laten zien als klanten weg bleven?', vertelt de onderneemster. 'Op dat moment kwam er een vriendelijke vertegenwoordiger van Hét GemeenteNieuws langs. De tarieven zijn schappelijk dus ik besloot te gaan adverteren. Al vrij snel kreeg ik reacties van mensen die iets over Wasto Service hadden gelezen. Echt leuk!' Ze vertelt het met een grote glimlach op haar gezicht. Zoveel passie als ze heeft voor haar werk, zoveel voldoening krijgt ze van haar tevreden klanten. 'Het geeft mij zo'n fijn gevoel als ik zie hoe dankbaar klanten zijn, dat is niet in geld uit te drukken', zegt ze. Wasto Service heeft een eigen haal- en brengservice en staat garant voor kwaliteit. Niet alleen voor een milieuvriendelijke reiniging van dagelijkse kleding, maar ook voor vloerkleden, gordijnen, bruidskleding of werkkleding. Het is zelfs mogelijk om uw bankstel thuis te laten reinigen door Wasto Service.

Belgin kan trots zijn op de groei van haar bedrijf. 'En daar heeft adverteren in Hét GemeenteNieuws aan bijgedragen!' zegt ze lachend. Profiteer nu van de winteractie: 15 procent korting op professionele reiniging dekbedden. Wasto Service, Oremusplein 3 in Arnhem (achter Ziekenhuis Rijnstate). T: 026 4451261; www.wastowasserettearnhem.nl.