Logo gemeentenieuwsonline.nl

'de Kapperie' Kapsalon & Haarwerken

  Zakelijk

ELDEN/ARNHEM - De recent verbouwde salon 'de Kapperie' Kapsalon & Haarwerken straalt nu niet alleen luxe en behaaglijkheid uit, maar biedt voortaan ook ruimte om samen met Monique's dochter Lidy de salon te werken. Met passie en veel plezier oefenen beide dames het kappersvak uit.

Aangezien er verschillende oorzaken van haarverlies zijn, waaronder Alopecia en chemotherapie, heeft Monique zich gespecialiseerd in het aanmeten van haarwerken en pruiken. Tijdens een gratis intakegesprek in de salon, bij u thuis of indien gewenst ook in het ziekenhuis, kan Monique u alle informatie hierover verstrekken.

Lidy is een ware 'tovenares' met haarkleuren, is tevens visagiste en topstyliste. Zij volgt de laatste haar- en modetrends op de voet en kan hierdoor ook de actuele de make-up trends bij vele bruidjes toepassen.


Waarom valt u keuze op 'de Kapperie'? "Wij nemen de tijd voor u! Graag geven wij iedereen warme en persoonlijke aandacht, waardoor wij momenten van onthaasting voor onze klanten creëren. Wij behandelen met de producten uit het uitgebreide assortiment van de Mediceuticals®. En de make-up producten van BeMineral passen precies bij onze werkwijze. Omdat wij volgens afspraak werken, er zich ruime parkeergelegenheden op eigen terrein bevinden, is de salon makkelijk toegankelijk."

de Kapperie, Westeveldsestraat 40a, Arnhem (Elden); 026 3816082,
www.dekapperie.nl (haarwerken), www.kapsalon-dekapperie.nl (kapsalon).