Logo gemeentenieuwsonline.nl

Gebakkraam Elderveld eerste plaats in 'oliebollentest online'

  Zakelijk

ARNHEM - Na het afschaffen van de AD oliebollentest is er een andere partij in dit gat gesprongen. Op de site oliebollentestonline.nl staat dat deze test een initiatief is van twaalf liefhebbers van oliebollen, ondersteund door twee experts. Zij testen in elke provincie bij maximaal 25 verkooppunten. De test levert twaalf winnaars op, één winnaar per provincie.

Gebakkraam Elderveld van de familie J. van Reken is door het panel van deze nieuwe oliebollentest uitgeroepen tot winnaar van de provincie Gelderland met als eindcijfer 9,5. De volledige uitslag is vanaf 19 december te lezen op www.oliebollentestonline.nl. Naast deze overwinning heeft ook het Nederlands Bakkerij Centrum van Wageningen de bollen van deze kraam voor de derde keer op een rij bekroond met 'goud'. Dit belooft van constante kwaliteit.

Gebakkraam Elderveld is dagelijks geopend tot en met 31 december. Een oliebol met krenten kost 0,80 cent en u krijgt er 10 voor 7 euro. Bestellen voor oudjaarsdag is niet nodig. U kunt gewoon langs gaan.

Oliebollenkraam familie Van Reken, standplaats winkelcentrum Elderhof (tegenover de Jumbo).