Logo gemeentenieuwsonline.nl

Warme kerstbeleving bij kerstcircus Arnhem

  Zakelijk

ARNHEM - Circus Bolalou presenteert deze kerstvakantie voor het eerst het kerstcircus Arnhem. Een echte kerstshow voor het hele gezin! De grote verwarmde circustent wordt opgebouwd aan de Meander naast Karwei in Arnhem.

Voor het programma zijn verschillende circusartiesten uit diverse landen naar Arnhem gehaald. Prachtige paardendressuren, vliegende luchtacrobaten, gevaarlijke messenwerpers, swingende koorddansers, vrolijke honden en nog veel meer. Alles is aanwezig zodat het publiek aan alle trekken komt. Natuurlijk ontbreekt de dolkomische clown niet, die naast alle spanning en sensatie ook voor een gulle lach zal zorgen.

Zowel voor de voorstelling als in de pauze hoeft men zich niet te vervelen, in de sfeervolle foyertent kan men kiezen uit allerhande lekkernijen. Ook kan iedereen op de foto met de kerstman of met een echte boa slang om hun nek.

Het kerstcircus van circus Bolalou geeft haar eerste voorstelling op vrijdag 21 december om 19:00 uur, en de laatste op zondag 6 januari om 13:00 uur. Daartussen zijn er dagelijks voorstellingen. Reserveren wordt aangeraden en kan via www.circus-bolalou.nl. Ook staat hier alle informatie omtrent het circus. De circustent is goed te zien vanaf de route Velperbroekcircuit – Pleijbrug. Op navigatie: Meander 1, Arnhem. Er is voldoende parkeergelegenheid bij het circus.