Logo gemeentenieuwsonline.nl

Van Rooy Tweewielers fiets- en scooterreparaties

  Zakelijk

ARNHEM - Toen begin mei de samenwerking met de collega stopte, deed zich de kans voor om op de huidige locatie op de Plattenburgerweg 91-2 de zaak voort te zetten. "Het pand is aangepast naar ons idee, zo is de werkplaats open en kan men zien wat er gebeurt."

"We zaten daar al met fietsreparaties en hebben daar de scooterreparaties aan toegevoegd. Dit bleek een enorm succes, gezien de aanloop. Gewoon lekker werken in een prettige sfeer. Het blijft gewoon een leuk vak", aldus Frans van Rooy.

"Vanaf die periode hebben we ons toegelegd op de reparatie van fietsen en scooters en de verkoop van onderdelen. Wat we voor ogen hadden was een ruime open werkplaats waar we ernaar streven de kleine reparaties direct of in ieder geval dezelfde dag klaar te hebben. Voor de grotere klussen reserveren we tijd in overleg.

In december knallen we het jaar uit met scherpe aanbiedingen wat betreft onderhoud, banden en et cetera. Ook de winterbeurt is er weer, uw fiets of scooter winterklaar vanaf 29,50 euro. Mocht de scooter het niet meer doen dan is er een ophaaldienst beschikbaar. De verkoop van scooter -en fietsonderdelen gaat natuurlijk ook gewoon door. 's Morgens besteld dan is het de volgende dag binnen. Ook bevindt zich een DHL shop waar u pakjes kunt afgeven en ophalen."

De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30, zaterdag van 09:00 tot 16:00 uur. Zondag en maandag gesloten.

Van Rooy Tweewielers, Plattenburgerweg 91-2, Arnhem, 026 3613433, vanrooyfietsen@live.nl, www.vanrooytweewielers.nl.