Logo gemeentenieuwsonline.nl

Vanaf nu van start bij kwekerij Eggenhuizen Kerstbomenverkoop

  Zakelijk

ARNHEM – De december feestmaand breekt weer aan, tijd om de kerstboom op te zetten voor een extra stukje gezelligheid in uw huis of tuin. Bent u op zoekt naar een echte Nederlandse kerstboom, dan bent u bij de familie Eggenhuizen aan het juiste adres.

Sinds jaar en dag verkoopt eigenaar Remco Eggenhuizen al kerstbomen vanuit zijn erf aan de Mooieweg in de wijk Rijkerswoerd. Vanaf heden is de kerstbomenverkoop weer begonnen bij de familie Eggenhuizen. Ook dit jaar kunt u er weer terecht voor de zelfgekweekte kerstbomen uit eigen kwekerij van Hollandse bodem. "Wij verkopen verschillende soorten bomen zoals de Blauwspar, Zilverspar, Fijnspar en de Nordmann in diverse maten van een halve meter tot vier meter hoog. Ook is er keuze in kerstbomen met kluit en een boom zonder kluit." Doordat de kerstbomen vanaf afgelopen donderdag van het veld zijn gehaald blijven ze goed vers en kunnen de bomen langer bij u thuis staan. Hierdoor vallen de naalden ook minder uit.


Mede doordat de familie Eggenhuizen de bomen zelf kweekt en de bedrijfskosten hiermee laag kan houden, kunnen zij de bomen tegen bijna inkoopprijzen verkopen. Hierdoor is de familie Eggenhuizen de goedkoopste kerstbomen verkooppunt uit de regio!
De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 20:00 uur, zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur en zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

Kwekerij Eggenhuizen, Mooieweg 21, Arnhem (Rijkerswoerd), 026 3236406.