Logo gemeentenieuwsonline.nl

Oliebollenkraam Woonboulevard Arnhem al 27 jaar vertrouwd adres

  Zakelijk

ARNHEM - Oliebollenkraam woonboulevard Arnhem staat al 27 jaar naast de Praxis aan de Heerlenstraat in de wijk De Laar. Eigenaresse Dina van Reken-Sterrenberg bakt al ruim 49 jaar oliebollen, appelflappen, appelbeignets en appelbollen vanuit haar oliebollenkraam. Dit is de derde generatie oliebollenbakkers die in Arnhem en omgeving bekend staan om hun oer-Hollandse en ambachtelijke kwaliteit.

De oliebollen die u krijgt bij Oliebollenkraam Woonboulevard zijn lekker van smaak en worden nog steeds na al die jaren handmatig gebakken. De appelflappen, appelbeignets, appelbollen en de oliebollen worden dagelijks vers gemaakt van verse ingrediënten. Dagelijks vertellen de klanten van de Oliebollenkraam Woonboulevard dat de oliebollen na 49 jaar nog steeds de beste zijn die in de regio te verkrijgen zijn, vertelt Dina trots. De klanten komen van heinde en ver. Dit geeft mij veel kracht om nog jaren door te gaan.

Vaste aanbieding:
Tien krentenbollen, tien oliebollen, zeven appelflappen voor twintig euro. Deze aanbieding is geldig tot en met 31 december 2018

De oliebollenkraam is zeven dagen per week geopend van 08:00 uur tot 18:00 uur.
En op oudejaarsdag kunt u ook van 08:00 uur tot 18:00 uur terecht voor uw verse oliebollen, appelflappen, appelbeignets en appelbollen.

Aanbieding:
Bij aankoop zak van tien olie of krenten bollen: tweede zak vijftig procent korting. Alleen tegen inlevering van dit artikel.

Oliebollenkraam Woonboulevard Arnhem; Heerlenstraat (op de woonboulevard naast de Praxis).