Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: ilona kuster,

Nieuwe technologieën voor huidverbetering bij Sifa Clinic Beauty

  Zakelijk

ARNHEM – Gezondheid en Schoonheid gaan hand in hand bij Sifa Clinic. In de vestiging aan de Waalstraat 22 is de aandacht vooral gericht op gezondheid en aan de Hommelseweg 29 kunt u terecht voor professionele behandelingen op het gebied van schoonheid. Het vakkundige team van Sifa Clinic is altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen, daarom is Sifa Clinic aan de Hommelseweg, onlangs uitgebreid met de nieuwste apparatuur.

Als op een bepaalde leeftijd de huid slapper en rimpeltjes zichtbaar worden, zijn dat de eerste tekenen dat ons jeugdige uiterlijk langzaamaan verdwijnt. Het is echter mogelijk om de 'sporen des tijds' nog wat uitstellen. Er is veel mogelijk, ook zónder gebruik van naalden of een chirurgische ingreep. Zoals huidbehandelingen met de Hydralift FX; vanaf heden mogelijk bij Sifa Clinic. Deze verwijdert dode huidcellen en mee-eters en herstelt de weefsels, met als resultaat een diepgereinigde en gehydrateerde huid, die weer goed kan ademen en gaat stralen. Ook nieuw bij Sifa Clinic is de Hifu Lab. Deze werkt met ultrasone golven die diep in de huid gaan, tot aan het spiervlies, waardoor er een liftend effect optreedt die al snel zichtbaar is. Dat zorgt voor versteviging (dus verjonging) van de huid, op gewenste plekken van het lichaam en/of gezicht. Rimpels rond de ogen, slappere huid van de wangen en de kaaklijn bijvoorbeeld, zijn hiermee goed te behandelen.

In beide vestigingen van Sifa Clinic kunt u rekenen op de deskundigheid van goed opgeleide specialisten. Voel u goed, van binnen én van buiten! Kijkt u voor alle gezondheids- en/of schoonheidsbehandelingen op www.sifaclinic.nl T. 026 3799473.