Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: ilona kuster,

Onderneemster Ethel Jochemsen al 13 jaar tevreden over samenwerking 'Wij adverteren alleen in Hét GemeenteNieuws'

  Zakelijk

VELP – Doelbewust heeft Ethel, eigenaresse van Beauty Care Velp, ervoor gekozen om te gaan adverteren toen zij dertien jaar geleden haar eigen zaak ging runnen. 'En er komen altijd weer klanten bij, als we in Hét GemeenteNieuws hebben gestaan', zegt ze met een glimlach. 'Vooral voor onze slenderbanken'. Daarvan wordt onder andere volop gebruik gemaakt door 50-plussers, een grote lezersgroep van Hét GemeenteNieuws.

Ethel is niet alleen positief over de reacties op haar advertenties: 'Ook de tarieven zijn schappelijk en afspraken worden netjes nagekomen, daar houd ik van!' Enthousiast legt Ethel uit wat slenderen is: 'Bewegen is gezond, maar als je daarin beperkt wordt door pijn of stijfheid zoals bijvoorbeeld bij reuma, een whiplash of scoliose, dan is slenderen ideaal.

Slenderbanken zijn verschillende bewegingsbanken die ieder een ander deel van het lichaam activeren. Dit bevordert de bloedsomloop en maakt spieren sterker.' Slenderen is een lichte manier van trainen, waardoor ook voor ouderen of mensen met pijnklachten zeer geschikt is. Vanzelfsprekend wordt u hierbij deskundig begeleid door Ethel. Op afspraak kunt u gerust eens een kijkje komen nemen of slenderen iets voor u is. Onder het genot van een kopje koffie legt Ethel u graag de werkwijze ervan uit. 'We staan bekend als de Huiskamer van Velp, omdat het hier aan de koffietafel vaak erg gezellig is!', lacht Ethel. Bij Beauty Care Velp zijn ook een medisch pedicure, schoonheidsspecialiste en nagelstyliste gevestigd. Voor het definitief laten verwijderen van ongewenst lichaamshaar kunt u er terecht voor professionele IPL-behandelingen. www.beautycarevelp.nl, 026 3610757.