Logo gemeentenieuwsonline.nl

Kijkalles breidt uit met online-warenhuis met meer dan 25.000 artikelen

  Zakelijk

ARNHEM - Kijkalles, bekend van mediaspelers en computerbenodigdheden, heeft naast de fysieke winkel nu ook een online-warenhuis met meer dan 25.000 artikelen.

In de online warenhuis vindt u computers, elektronica, verscheidene artikelen voor in en om de woning, meubels, bouwartikelen, gereedschappen, dierbenodigdheden, speelgoed, spellen, kinderartikelen, (baby en peuter), automaterialen, auto-onderdelen, sportartikelen, erotische artikelen en nog veel meer!

Bent u op zoek naar een leuk en origineel cadeau, dan moet u zekers eens de online warenhuis webshop bezoeken van www.kijkalles.nl.
Via de digitale deuren kunnen zij meer inspelen op de behoefte van de klant. Bij slecht weer hoeft u de deur niet uit en kunt u vanuit uw comfortabele stoel makkelijk en snel artikelen kopen die van tien procent tot zeventig procent goedkoper zijn, dan u gewend bent. Naast de zeer aantrekkelijke prijzen worden alle bestellingen gratis thuisbezorgd op elk gewenst adres. En voor wie liever de online-bestellingen in de winkel van Kijkalles wilt ophalen, is dat ook nog eens mogelijk.

Kijkalles is ook gespecialiseerd in miningsystemen waarmee je bitcoins kunt genereren. Daarnaast zijn zij ook verkooppunt, dat alle benodigdheden voor zulke cryptomining verkoopt en is daarmee het enige verkooppunt van handgemaakte miningsystemen van Oost-Nederland,

PostNL
Tevens is Kijkalles een officieel pakketpunt voor al uw nationale en internationale verzendingen.

Winkel Kijkalles; Ing. JP Muijlwijkstraat 27; Arnhem; 085 4016582; maandag tot vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur geopend en
zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur. De webshop op www.kijkalles.nl is 24/7 geopend.