Logo gemeentenieuwsonline.nl

Wees erbij en komt dat zien!

  Zakelijk

ARNHEM - We hebben even in het lawaai gezeten, maar eindelijk is het dan zover. Winkelcentrum Rijkerswoerd is verbouwd en wordt officieel geopend op vrijdag 2 november om 11.00 uur door de wijkwethouder. Dit moet natuurlijk groots gevierd worden en daarom laten we deze opening twee dagen duren met allerlei activiteiten voor jong en oud.

Het winkelcentrum wordt vrolijk gedecoreerd met ballonslingers en mobiele muzikanten zorgen voor een feestelijk geheel.
Omdat het feest is wordt er gestart met het aansnijden van een enorme taart waarop het nieuwe logo van het winkelcentrum wordt gepresenteerd, uiteraard voorzien met een heerlijk kopje koffie of thee. Doet u gelijk een boodschapje op het plein dan kunt u op vertoon van de kassabon meespelen met het Kraak de Kluis spel en hierbij allerlei prachtige prijzen winnen die mogelijk zijn gemaakt door de winkeliers.

Zaterdag 3 november zijn er diverse activiteiten voor kinderen, waaronder een heuse Rijkerswoerd-Express trein, schminkstand en ballonenkar waar vrolijke ballonfiguren worden gemaakt. Maar het leukste is de Legotent met duizenden legostenen om een prachtig kunstwerk te maken of te spelen op de Lego-games. Doet u boodschappen pas dan op voor de surpriseshopper Mr.X, want het kan maar zo zijn dat hij uw aankopen voor u betaald. Dat is nog eens leuk winkelen.

Wij zien u graag op onze feestelijke opening van winkelcentrum Rijkerswoerd. Vergeet dus niet in uw agenda te noteren:

Winkelen op Rijkerswoerd, vrijdag 2 november 11.00 tot 17.00 uur en zaterdag 3 november 13.00 tot 17.00 uur.