Logo gemeentenieuwsonline.nl

Alle meubelstoffen tot 70 procent korting bij Meubelstoffeerderij Oostdam

  Zakelijk

ARNHEM – Meubelstoffeerderij Oostdam al meer dan zeventig jaar een begrip in Arnhem en omstreken houdt groot uitverkoop. Alles moet weg, legt eigenaar Rogér Oostdam.


Het magazijn telt ruim vierhonderd rollen van verschillende meubelstoffen van onder andere het type Gobelin, Velours en Platweefsel. Deze meubelstoffen zijn van zeer hoge kwaliteit en dus nu extra voordelig geprijsd. Doordat het bedrijf altijd groot inkoopt en veel rechtstreeks van de weverij koopt kunnen zij af en toe één keer in de zoveel tijd een grote uitverkoop houden! De uitverkoop is zo lang de voorraad strekt.

Meubelstoffeerderij Oostdam is onder andere gespecialiseerd in het stofferen van bankstellen, fauteuils en eetkamerstoelen, tuin, boot ,caravan en camperkussens ,ect. Daarnaast kunnen matrassen en kussens ook in iedere maat en vorm gemaakt worden. Naast particulieren werkt meubelstoffeerderij Oostdam ook voor bedrijven.

Uiteraard hanteren zij een vrijblijvende prijsopgave en een haal- en brengservice. Oostdam beschikt over een enorme collectie rollen meubelstoffen (op voorraad) en met zo'n tweehonderdvijftig stalenboeken van onder andere Reynaldo, Saum und Viebahn, Romo, Kirby House, Höpke, Keymer, Lancier, Rob Viool, De Ploeg en Missoni. Daarnaast leveren zij ook verschillende kwaliteiten polyether, latex, tempur en koudschuim in elke gewenste maat en dikte en vorm.

Oostdam is ook leverancier van leer, skai leder, artfical leather, siernagels en singelband, et cetera. Ook levert de zaak platen in diverse breedtes voor onder andere matrassen, maar ook voor kussens op maat en of model.

Klarendalseweg 77-78, (naast de molen) Arnhem; 026 4420493, www.oostdam-johomtex.nl of via facebook: Oostdam meubelstoffen.