Logo gemeentenieuwsonline.nl

Edwin Weststrate zeer content over Hét GemeenteNieuws 'Adverteren heeft ons nieuwe klanten gebracht'

  Zakelijk

ARNHEM – Jaren geleden twijfelde hij nog of adverteren in een krant wel zinvol zou zijn, maar inmiddels weet Edwin Weststrate uit eigen ervaring dat het werkt. Tevreden zegt hij dat hij het ook andere ondernemers kan aanbevelen. 'Het heeft onze naamsbekendheid echt vergroot!'

Computershop Arnhem is gevestigd achter winkelcentrum Presikhaaf en werd voorheen niet zo snel gevonden. 'Ik moest kiezen: of verhuizen, of meer bekendheid genereren. Verhuizen is een dure optie, dus wilde ik in eerste instantie een folder huis-aan-huis laten bezorgen. Een eigen folder is echter niet alleen prijzig, maar daarvan is de kans ook kleiner dat deze gelezen wordt dan wanneer ik in een krant sta. Een krant wordt altijd wel doorgebladerd, hierdoor is de kans groter dat mijn advertentie gezien wordt', legt Edwin uit.

Bewust koos hij voor deze krant: 'Hét GemeenteNieuws wordt gemaakt door een klein team, dus de lijnen zijn kort. Dat werkt prettig. Bovendien is het lezersbereik van Hét GemeenteNieuws groot'. Enthousiast vertelt hij dat hij in het begin een advertentie plaatste van wel twee hele pagina's: 'Nou, daar kregen we echt veel respons op hoor! Maar nu weet ik dat het niet zozeer de grootte van de advertentie is, maar dat juist de herhaling de kracht is.' Edwin het zelf vragen? Computershop Arnhem vindt u aan het Gamerslagplein 2, Presikhaaf, 026 3628250, www.computershoparnhem.nl. Of bel Hét GemeenteNieuws: 0481 464770.