Logo gemeentenieuwsonline.nl

Maarten van der Weijden sliep op het watermatras van Topslapen

  Zakelijk

ARNHEM/ELST - Topslapen Arnhem en sinds 1 september ook Topslapen Elst zijn twee beddenspeciaalzaken, waar kennis en advies nog steeds hoog in het vaandel staan. ,,Dit moeten wij wel" zegt Ton Pouwels tegen het massale geweld op internet en TV. Hierbij wordt alleen gekeken naar de massa en naar de prijs. Het uiteindelijke ligcomfort is meestal van secundair belang.

"Bij ons gaat het meer om de zekerheid van goed slaapcomfort. Eigenlijk zou elke klant zijn bed moeten kiezen met de ogen dicht in plaats van met de ogen open. De klant zou dan beter voelen wat werkelijk goed voor hem/haar is."

Vaak komen er mensen in de winkel, die het zat zijn om op goedkope kussens en matrassen te liggen. Zij zijn in gaan zien, dat een goede nachtrust essentieel is voor het goed functioneren overdag. Ook mensen met nek- en rugklachten vinden meer en meer hun weg naar de beddenspecialist. Een goed kussen is het belangrijkste onderdeel in uw bed. (zie onze advertentie op pagina 12)

Wist u dat Maarten van der Weijden zijn rusturen sliep op het watermatras van Topslapen Arnhem? Een matras gevuld met slechts 50 liter water en afgedekt met een dikke laag gelfoam. Zo werd het lichaam van Maarten overal ondersteund en kregen zijn spieren nieuwe energie voor de vele zwemkilometers.

Bent u ook nieuwsgierig naar het watermatras (geen waterbed) van Maarten van der Weijden, kom dan eens liggen in de showroom van Topslapen Arnhem en ervaar het zalige gevoel en ondersteuning van dit unieke matras.


Beddenspecialist Topslapen Arnhem, Nieuwstraat 4, 6811 HW, Arnhem, 026 4422777
Beddenspecialist Topslapen Elst, Dorpsstraat 40, 6661 EL, Elst, 0481 745749
www.beddenspecialist-topslapen.nl