Logo gemeentenieuwsonline.nl

Gelders Auto Herstel uw schadespecialist

  Zakelijk

ARNHEM – Een deuk, kras of schade op uw auto ziet er niet fraai uit, bovendien vermindert de waarde van uw voertuig. Gelders Auto Herstel is gespecialiseerd in het herstellen, maar ook restaureren van alle soorten auto's. Bij (lak)schade is het van belang deze wel te laten herstellen, want dit kan tot roestplekken en uiteindelijk tot doorroesten leiden.

 

Bij Gelders Auto Herstel wordt iedere schade secuur en op vakkundige wijze hersteld. Eigenaar Davut Yalcin is gespecialiseerd in alle voorkomende schades. Davut heeft ruim twintig jaar ervaring en heeft alle benodigde certificaten om zich specialist te noemen.

"'Bij Gelders Auto Herstel kunnen de lijnen niet korter zijn, want ik werk alleen! Van demontage tot en met het spuitwerk, ik doe alles zelf, waardoor ik de tarieven laag kan houden. En ook voor ruitvervanging en laswerk kan men hier terecht." Gelders Auto Herstel werkt uitsluitend met professionele apparatuur. Bij een beschadigde chassis wordt er uiteraard gebruik gemaakt van een autorichtbank.

Voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte kunt u van maandag tot en met vrijdag 09:00 tot 17:00 uur altijd langskomen. Buiten deze tijden is het alleen mogelijk op afspraak.

Gelders Auto Herstel, Conradweg 14, Arnhem (vlakbij de welbekende Driepoortenweg); 06 81236008.