Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Nieuw in de Looierstraat Brothers & Sisters Hair Beauty Salon

  Zakelijk

ARNHEM – Op 1 juni opende eigenaresse Robeeka Abdulahad in Arnhem centrum voor het eerst de deuren van haar prachtige salon. Bij deze dames- en herenkapsalon kunt u ook terecht voor een professionele manicurebehandeling of harsen, tegen schappelijke tarieven. 'Ik kan wel hogere tarieven hanteren, maar ik vind het belangrijker dat klanten graag terug blijven komen', zegt Robeeka met een glimlach.

Robeeka groeide op in een kappersfamilie in Irak, waar ze de vele technieken van het vak leerde. Als jong meisje ging ze er dagelijks van 7.30 tot 12.00 uur naar school en daarna hielp ze haar familie in de kapsalon. Ze leerde er het belang van hard werken, hygiëne en vakkennis. Met een droom kwam ze in 2011 naar Nederland en werkte ze eerst anderhalf jaar als thuiskapster. Haar vaste klantenkring groeide, want Robeeka verstaat haar vak als geen ander. Vervolgens ging ze in een kapsalon werken, maar haar droom was een eigen salon met twee verdiepingen. 'Om aan dames die een hoofddoek dragen de mogelijkheid te bieden in een aparte ruimte geknipt te worden', legt ze uit.

Dat Robeeka met haar team alleen gaat voor het beste resultaat, is aan alles te zien. Zowel aan het smaakvolle moderne interieur als ook aan de reacties van klanten op Facebook. En haar team kan al worden uitgebreid; Robeeka zoekt er nog een collega bij!

Wees van harte welkom aan de Looierstraat 14 in Arnhem, geopend van maandag tot en met zaterdag. T: 06 85309539. Kiest u nu voor een volledige behandeling; wassen, knippen, kleuren en föhnen, dan krijgt u de volgende keer een behandeling gratis! Brothers & Sisters Hair Beauty vind je ook op Facebook.