Logo gemeentenieuwsonline.nl

DETOX & MORE: UNIEK IN DE REGIO OP GEBIED VAN DARM- EN LICHAAMSREINIGING EN AFSLANKEN!

  Zakelijk

DIDAM - Detox & More is een praktijk voor natuurlijke geneeswijzen te Didam. Al het aanbod is er op gericht de gezondheid, fitheid en het gewicht van de cliënt op een natuurlijke manier (water, zonlicht, gezonde voeding, sappen, kruiden, supplementen en beweging) te herstellen.

Gezondheid begint in de darmen

Francis van Dijk (eigenaresse) vertelt: 'Ik krijg veel mensen in mijn praktijk met opgeblazen gevoel, buikpijn, diarree of obstipatie, maagzuur, een spastische darm, moeheid, lusteloosheid, hoofdpijn, eczeem, depressie, rugklachten en overgewicht. Vaak lopen ze hier al jaren mee rond. Altijd is de oorzaak een te volle, vervuilde darm! Door de dikke darm te spoelen met gezuiverd water op lichaamstemperatuur ervaart men direct verlichting. De hoge darmspoelingen zijn zeer effectief in het oplossen van allerlei gezondheidsklachten. De cliënt zelf is vaak verbaasd hoeveel afvalstoffen er los komen tijdens een hoge darmspoeling. Vaak zegt men: "Had ik dit maar eerder geweten of waarom zegt een huisarts dit niet?". De behandelingen gaan heel professioneel, met een gesloten systeem en zijn pijnloos. En worden in veel gevallen vergoed door de ziektekostenverzekeraar'.

VacuStep

Sinds maart dit jaar kun je ook sporten en afslanken bij Detox & More. Er staan 2 VacuSteps  (crosstrainers in een vacuüm cabine) in de praktijk. Een hele fijne, effectieve manier van sporten en afslanken. Je sport een half uur per x, op afspraak. De VacuStep pakt de probleemgebieden aan: De benen, billen en buik. Daarnaast zorgt het vacuüm en het infrarode licht voor een optimale bloedcirculatie van de benen en vermindering van cellulitis. Het infrarode licht zorgt ook voor een mooiere huid en vermindering van spier- en gewrichtsklachten! Wil je kijken of het wat voor je is? Bel voor een GRATIS proefles!

Contact

Detox & More

Praktijk voor natuurlijke geneeswijzen

Wilhelminastraat 28G DIDAM

info@detoxandmore.nl

T 0316 785075

M 06 18643023

www.detoxandmore.nl