Logo gemeentenieuwsonline.nl

Nagelstudio Mary voor verzorgde nagels!

  Zakelijk

ARNHEM – Je handen zijn je visitekaartje. Dus moeten die er uiterst verzorgd uitzien. Dat kan vanaf nu in Nagelstudio Mary tegen een uiterst vriendelijke prijs. En... u kunt kiezen uit manicure, acrylnagels, gellak- en nail-artbehandelingen, want nagelstyliste Mary Verzandvoort is allround gediplomeerd!

Bij Nagelstudio Mary kun je terecht voor de jou gewenste behandeling. Of het nu gaat om acryl- of gelnagels. Samen met de klant bepaalt Mary wat het meest geschikt voor jouw nagels is. "Acrylnagels zijn steviger, gelnagels daarentegen natuurlijker. Maar voor iedereen is het verschillend. Hoofdzaak is dat je nagels en handen er netjes en verzorgd uitzien."

Ook nagelbijters hebben veel baat bij kunstnagels. "Ze hebben vaak al binnen enkele weken resultaat. Je ziet bij hen de natuurlijke nagel groeien en gezonder worden. Op den duur ben je helemaal van het probleem af!"
Nagelstudio Mary is een erkend en gecertificeerd Magnetic nagelstudio die alleen met het wereldwijd bekende en professionele merk Magnetics werkt.

Kennismakingsaanbieding:
Tegen inlevering van dit artikel ontvangt u vijf euro korting op de eerste behandeling!

Nagelstudio Mary, Wichard van Pontlaan 12, Arnhem; 06 49510145.
Voor meer informatie: www.nagelstudiomary.com. Ook te volgen via Facebookpagina: Nagelstudio Mary.