Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zaken Nieuws

Team van Primi Dentes spreekt met lof over Hét Gemeente Nieuws

  Zakelijk

ARNHEM – Voor het team van Primi Dentes, Tandprothetische Praktijk, zijn tevreden patiënten van het hoogste belang. Door goed te luisteren naar iemand met gebitsproblemen streeft Primi Dentes er altijd naar om voor iedere patiënt het meest optimale resultaat te behalen. 'Wij zijn pas tevreden, als de patiënt dat zelf ook is'.

Dankzij de deskundigheid en ervaring van de tandprotheticus en tandtechnici binnen het team, heeft Primi Dentes een goede naam opgebouwd in Arnhem en wijde omgeving. Ook in de service naar patiënten toe weet Primi Dentes zich steeds weer te onderscheiden. Zo kunnen patiënten die niet in de gelegenheid zijn om de praktijk te bezoeken, worden opgehaald en weer thuis gebracht.

De website www.primidentes.nl biedt alle informatie, maar toch koos eigenaar A. Temori (tandprotheticus en esthetisch porselein tandtechnicus) er voor, om Primi Dentes ook onder de aandacht te brengen in een krant. Administratief medewerkster S. Van Bastelaere: 'We hebben met verschillende kranten contact gehad maar met Hét Gemeente Nieuws hadden we de beste klik. Net als bij ons, staan bij Hét Gemeente Nieuws de wensen van de klant voorop. Wij zijn daarom erg positief. En dat Hét Gemeente Nieuws goed wordt gelezen daar zijn we inmiddels zeker van! Toen wij een bericht over onze gebitsprothese met een zachte binnenlaag in Hét Gemeente Nieuws plaatsten, kregen we direct reacties. Ik denk zelfs dat het merendeel van onze patiënten bij ons terecht is gekomen dankzij onze advertenties in Hét Gemeente Nieuws!'

Primi Dentes, aan de Paul Krugerstraat 2 in Arnhem, is dus een tevreden klant van Hét Gemeente Nieuws. U straks ook? Bel: 0481 464770.

Meer berichten