Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zaken Nieuws

Mobella; haar-, huid- en nagelverzorging aan huis of op locatie

  Zakelijk

ARNHEM/BEMMEL - Voor een professionele kapper en pedicure hoeft u allang niet meer persé naar de salon. U kunt ook gewoon lekker thuis blijven en uw haar of voeten bij u thuis laten verzorgen. In de regio Arnhem is onlangs een landelijke organisatie gestart met een lokale ondernemer: kapster Robin uit Bemmel.


Kapster Robin De jonge maar ervaren kapster uit Bemmel, is onlangs gestart bij Mobella. ''Ik heb gekozen voor Mobella vanwege de professionaliteit en omdat er altijd iemand achter me staat. Ik zorg voor de kwaliteit van het knippen en Mobella zorgt voor de marketing, reclame, advies en begeleiding. Er zijn behoorlijk wat kappers actief in de regio en op deze manier probeer ik me te onderscheiden."

Mobella, landelijke onderneming Mobella is al 20 jaar actief en is actief in meer dan 900 plaatsen in Nederland. De aangesloten mobiele ondernemers van Mobella zijn altijd professionele, gediplomeerde ondernemers. Zij zijn verplicht om met professional producten en materialen te werken en moeten minimaal vier jaar in een kapsalon te hebben gewerkt. Zo wilt de organisatie zorgen voor een bepaalde standaard in kwaliteit.

Kennismakingsactie:
Van jong tot oud en van kleuren tot permanenten. De thuiskapper biedt, naast de lage tarieven, een drie-of-meerpersoonskorting van tien procent. Knippen kost dan niet 15,90 maar slechts 13 euro

Mobella Nederland; Radioweg 4, 1324KW Almere; 088-1000100. Voor meer informatie: www.mobella.nl.

Meer berichten