Logo gemeentenieuwsonline.nl

Wat terug geven

  Zakelijk

ARNHEM - In zorginstellingen wonen steeds meer eenzame ouderen. Vrijwilligers en verpleegkundigen van deze zorginstellingen krijgen een steeds belangrijkere rol bij eenzame ouderen. Ook de dood en afscheid zijn onderdeel van deze relatie.

Veluwezoom-Uitvaartverzorging richt zich op deze ouderen en wil samen met de zorginstelling iets terug doen voor de maatschappij. Dit willen we doen door de instelling te compenseren voor de kosten van de verzorging na het overlijden. Wist u dat volgens de huidige regelgeving de verzorging stopt na het overlijden! Door een deel van de uitvaartkosten terug te laten vloeien naar de zorginstelling, kan men weer andere uitgaven doen en de zorg optimaliseren. Zo geeft ook u als blijk van waardering, na uw overlijden, wat terug aan de gemeenschap en is de cirkel rond.

Hiervoor biedt Uitvaartverzorging Veluwezoom diverse aangepaste uitvaartpakketten. In deze pakketten zijn de kosten van opbaring, indien mogelijk in de kamer van de overledene of aparte ruimte, kosten voor een afscheidsceremonie, personeel en catering voor een rouwbezoek ter plaatse inbegrepen. De zorginstelling ontvangt voor deze kosten een compensatiebedrag van ruim 700 euro. Met dit bedrag wil Veluwezoom Uitvaartverzorging de zorginstelling tegemoetkomen in de kosten. Spreekt u dit aan als zorginstelling of wilt u wat terug doen voor de gemeenschap? Dan gaan wij graag met u in gesprek. Meer informatie op www.veluwezoom-uitvaartverzorging.nl.

Meer berichten